• Seurakunnat, yhteisöt ja jälleenmyyjät voivat tilata tuohuksia kiloittain Lintulan luostarista. Tilauksen voi tehdä puhelimella 040 485 7603 tai sähköpostilla: lintulan.luostari@ort.fi.
  • Tilauksessa tulee ilmoittaa tilaajan nimi ja puhelinnumero, postitus- ja laskutusosoite, tuohusten kokonumero ja väri sekä tilattava kilomäärä. Numero 2:n tuohuksia on kilossa noin sata kappaletta, numero 3:a noin 70 kappaletta. Piispankynttilöitä on kilossa 12 kappaletta. Diakonin kynttilät  painavat noin 700 grammaa kappale ja ne myydään kolmen kappaleen (2 kg:n) erissä.
  • Tilausten toimitus: Tilatut tuohukset postitetaan Lintulasta kerran viikossa, tiistai-aamuisin. Kuljetukseen tarkoitetut tilaukset tulee toimittaa luostariin viimeistään edellisenä päivänä, maanantaina  noin klo 14 mennessä.
  • Tilaaja voi myös noutaa tuohukset Lintulan luostarin kynttilätehtaalta. Samalla on mahdollista palauttaa pätkiä, joista saa hyvityksen laskutuksessa. Tuohusten noutajia palvellaan arkipäivien lisäksi myös viikonloppuisin. Noutoaika tulee sopia etukäteen luostarin kanssa.

Täytä tilauslomake ja lähetä se luostarin sähköpostiin.

Kirjaudu

Salasana unohtunut?