Seinäkalenteri vuodelle 2017

Lintulassa aloitettiin kesäkausi
1.6.2016
Lintulan luostari Heinäveden Palokissa 70 vuotta
25.6.2016
Show all

Seinäkalenteri vuodelle 2017

Lintulan luostari on julkaissut seinäkalenterin vuodelle 2017. Kalenteri toimii oppaana kirkolliseen elämään. Siihen on tavallisten suomalaisten juhlapäivien lisäksi merkitty ortodoksiset juhlapäivät ja paastot. Kunkin päivän kohdalla on lisäksi mainittu tärkeimpien kyseisenä päivänä muisteltavien pyhien nimet. Lisäksi kalenteriin on merkitty mm. liputuspäivät ja kesäajan alkamis- ja päättymispäivä. Kalenterin kuvituksena on tuokiokuvia Lintulan luostarista viimeksi kuluneen vuoden ajalta.

Pienenä hengellisenä antina kalenterissa on jokaisen kuukauden kohdalla katkelma pyhän Paisios Athosvuorelaisen opetuksista.

Kalenteria voi ostaa Lintulan luostarista. Lähipäivinä se tulee myyntiin myös Lintulan verkkokauppaan.

Comments are closed.