Igumenia Mikaela Australiassa
18.10.2017
Kokoöinen jumalanpalvelus
18.11.2017
Igumenia Mikaela Australiassa
18.10.2017
Kokoöinen jumalanpalvelus
18.11.2017
Show all

Lintulan luostarin tekstiilejä näyttelyssä

cof

 

Lintulan luostarin vanhoja kirkkotekstiilejä esittelevä näyttely KAUNEUTTA VARASTON KÄTKÖISTÄ – Lintulan luostarin vanhojen tekstiilien elämä avataan Joensuun Ortodoksisessa Kulttuurikeskuksessa 19.11.2017. Kulttuurikeskuksen alakerran pieneen näyttelytilaan vanhoista tekstiileistä, esineistöstä ja valokuvasuurennoksista rakennettava näyttely kuvaa tunnelmaa luostarin kirkossa, trapesassa ja nunnan keljassa.

Näyttelykokonaisuuden ovat suunnitelleet ja koonneet tutkija Leena Jääskeläinen, valokuvaaja Martinus Markoff ja luostarin edustajana nunna Ksenia. Suomen Kulttuurisäätiön Pohjois-Karjalan rahasto on myöntänyt apurahan näyttelyn järjestämiseen.

Näyttely avataan sunnuntaina 19.11. Lintulan luostari on myös mukana Kulttuurikeskuksella samana päivänä pidettävissä joulumyyjäisissä klo 16-18.

Näyttely Kauneutta varaston kätköistä on esillä Kulttuurikeskuksella 16.3.2018 asti. Avoinna arkisin klo 9-15, lauantaisin ja sunnuntaisin tilauksesta.

Tervetuloa tutustumaan!

 

 

 

Comments are closed.