Lintulan kahvion ja kaupan aukioloajat

Myyntitapahtuma Lintulan luostarissa 21.- 22.7.2018
12.7.2018
Antiikkimyyntiä Lintulassa!
5.9.2018
Show all

Lintulan kahvion ja kaupan aukioloajat

Lintulan luostarin kahvio sulkeutuu tänä vuonna elokuussa päivää tavallista aikaisemmin. Viimeinen aukiolopäivä on torstai 30.8. Siihen asti kahvio palvelee pyhiinvaeltajia ja matkailijoita joka päivä klo 10-18. Ryhmäkahvituksia järjestetään tilauksesta vielä syyskuun ajan. Tervetuloa maistelemaan luostarissa leivottuja rahkapiirakoita, maustekakkua ja muita herkkuja!

Lintulan kauppa on avoinna päivittäin klo 10-18 elokuun loppuun asti. Lauantaista 1.9. alkaen kauppa pyritään pitämään auki tarvittaessa tilanteen mukaan.

Majoitusvarauksia Vierastalo Antoninaan otetaan myös vastaan elokuun loppuun asti. Vielä on siis mahdollisuus rauhalliseen viipymiseen syksyä kohti hiljenevässä luostarissa. Majoitusvaraukset voi tehdä luostarin kahvioon, puh. 040 485 7558.

Comments are closed.