Kokoöinen jumalanpalvelus Lintulassa
13.11.2019
Ruusunkukkia – joulumyynti
25.11.2019
Kokoöinen jumalanpalvelus Lintulassa
13.11.2019
Ruusunkukkia – joulumyynti
25.11.2019
Show all

Ihanimmat majoituskohteet

18.11.2019

LikeFinland.com on koonnut kotisivuilleen jokavuotisen Ihanimmat majoituskohteet –julkaisun lukijoidensa ja seuraajiensa suositusten perusteella. Myös Lintulan luostarin pieni vierastalo on päässyt listalle. Voit tutustua Ihanimmat majoituskohteet –julkaisuun artikkelin lopussa olevasta linkistä.

Lintulan vierastalossa on 12 majoituspaikkaa 1-3 hengen huoneissa. Majoitukseen ei sisälly aamiaista, mutta vierastalon tuvassa on keittiönurkkaus, jossa asiakkaiden käytössä on liesi ja mikroaaltouuni, kahvin- ja vedenkeitin ja kaksi jääkaappia. Suihku ja WC ovat käytävällä. Majoituksen erikoisuutena ovat vanhanajan pitsilakanat. Luostarin kahvio palvelee vieraita kesäaikana päivittäin klo 10‒18.

Luostari ottaa majoitusvieraita vastaan kesä-elokuussa. Toivotamme vieraat tervetulleeksi jälleen ensi kesänä!

Artikkelikuva: Lintulan luostari

Comments are closed.