Pyhä tuli Lintulaan
5.6.2013
Isä Joachim Parrin ajatuksia, 1. osa
10.7.2013
Pyhä tuli Lintulaan
5.6.2013
Isä Joachim Parrin ajatuksia, 1. osa
10.7.2013
Show all

Igumenia Marinan muistoliturgia

Igumenia Marinan kuolemasta tulee maanantaina 17.6.2013 kuluneeksi tasan vuosi. Muistoliturgia toimitetaan Lintulan luostarin kirkossa edellisenä päivänä sunnuntaina 16.6. klo 9.00 alkaen. Liturgian jälkeen siirrytään haudalle, jossa toimitetaan vainajan muistopalvelus, panihida. Palveluksen päätteeksi tarjotaan muistoateria ja muistellaan igumenia Marinaa.

Lintulan luostarin kotisivujen galleriaan on koottu igumenia Marinan muistoalbumi, jossa on nähtävissä kuvia vuosien varrelta. Kuvat kertovat hänen monista tehtävistään luostarissa 30 vuoden ajalta. Mukana on kalastusta, myymälän hoitamista, kynttilätehdasta, koivukujan koivujen istuttamista, itujen kasvattamista, rukousnauhojen punomista, ikonimaalausta sekä tietenkin kirkkolaulua, edustustehtäviä ja vieraiden vastaanottamista.

Ollos iäti muistettu!

Comments are closed.