Valmistelemme parhaillaan verkkokauppaa
17.3.2014
Uusi Lintula -esite
15.5.2014
Valmistelemme parhaillaan verkkokauppaa
17.3.2014
Uusi Lintula -esite
15.5.2014
Show all

Lintulan luostarin verkkokauppa on avattu

Lintulan luostari on avannut verkkokaupan. Myynnissä on kirjoja, luostarin kynttilätehtaassa puhtaasta mehiläisvahasta valmistettuja tuohuksia, luostarissa valmistettuja painokuvaikoneja, mm. suosittua Evakko-Kristus -ikonia, ikoniaiheisia postikortteja Petros Sasakin maalaamista ikoneista sekä cd-levyjä. Lisäksi valikoimissa on muutamia käsinmaalattuja ikoneja. Verkkokauppa löytyy Lintulan luostarin kotisivujen yläpalkista kohdasta kauppa. Tervetuloa tutustumaan!

Mikäli et löydä kaupan valikoimista etsimääsi tuotetta, ota sähköpostitse tai puhelimitse yhteyttä Lintulan luostariin. Yhteystiedot löytyvät kotisivuiltamme.

Comments are closed.