Miten suuri paasto tulee viettää
2.3.2014
Lintulan luostarin verkkokauppa on avattu
12.4.2014
Miten suuri paasto tulee viettää
2.3.2014
Lintulan luostarin verkkokauppa on avattu
12.4.2014
Show all

Valmistelemme parhaillaan verkkokauppaa

Valmistelemme parhaillaan verkkokauppaa. Kaupassa on myytävänä mm. omassa tehtaassa puhtaasta mehiläisvahasta valmistettuja tuohuksia ja luostarin julkaisemia kirjoja. Siellä on tarjolla myös muiden kustantajien julkaisemaa hengellistä kirjallisuutta sekä CD-levyjä.  Lisäksi on postikortteina Petros Sasakin maalamat luostarin ikonostaasin ikonit. Kaupassa on myös pieni valikoima käsinmaalattuja ikoneja. Jumalanäidin Jerusalemilaista ikonia, Evakko-Kristusta ja Pyhä Kolminaisuutta on saatavana painokuvaikoneina.

Verkkokauppa avautuu lähipäivinä.

Comments are closed.