Rukous jatkuu!
21.3.2020
Kristus nousi kuolleista!
12.4.2020
Show all

Tilaa Lintulan yrttituotteita!

Lintulan luostarin kauppa on suljettu koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilan vuoksi. Suosittuja Lintulan yrttituotteita voi kuitenkin tilata sähköpostitse. Saatavana on yrttisuolaa ja kolmea yrttiteelaatua (juhlateetä, paastoteetä ja iltateetä) sekä jalkakylpyä. Tiedustelut ja tilaukset kaupanhoitajalle äiti Nektarialle. Sähköposti nunna.nektaria(at)ort.fi

Tuohuksia kotihartauksia varten voi myös tilata sähköpostilla tai ostaa Lintulan verkkokaupasta.

Лавка Линтульского монастыря закрыта из-за чрезвычайного положения, связанного с коронавирусом. Однако, популярные травяные чаи и монастырский травяной соль вы можете заказать, посылая электронную почту монахине Нектарии: nunna.nektaria(at)ort.fi

Свечи для домашней молитвы вы можете также заказать или купить в монастырском интернет-магазине https://lintulanluostari.fi/kauppa/index.php?

Comments are closed.