Tilaa Lintulan yrttituotteita!
21.3.2020
Elävöittävän lähteen äärellä
18.4.2020
Tilaa Lintulan yrttituotteita!
21.3.2020
Elävöittävän lähteen äärellä
18.4.2020
Show all

Kristus nousi kuolleista!

12.4.42020

Lintulassa vietetään pääsiäistä koronavirusepidemian poikkeusoloissakin perinteiseen tapaan, mutta paljon tavallista pienemmällä joukolla. Pääsiäisyön jumalanpalvelukseen ja sen jälkeen kahvihetkeen luostarin ruokasalissa osallistui vain yhdeksän henkeä, luostarin pappi isä Andreas Larikka mukaan lukien. Mutta vaikka kirkossa oli fyysisesti läsnä vain kourallinen ihmisiä, Lintulan verkkokaupasta ostetut virtuaalituohukset täyttivät kyntteliköt ja rukouksessa oli mukana jo suuri väkijoukko! Pääsiäisaamuna toimme hautausmaan tsasounalta kirkkoon vielä ylimääräisen kynttelikön, jotta kaikki tuohukset mahtuvat palamaan.

Pääsiäisyö on takana, mutta pääsiäisen juhla-aika vasta alullaan. Kirkkaalla viikolla Lintulassa toimitetaan liturgia joka päivä. Sen jälkeen palataan tavanomaiseen jumalanpalvelusjärjestykseen: arkisin toimitetaan aamupalvelus ja ehtoopalvelus, lauantai- ja sunnuntaiaamuisin liturgia. Rukous jatkuu! Virtuaalituohuksia voi edelleen ostaa Lintulan verkkokaupasta; sisaret sytyttävät ne kirkossa.

Comments are closed.