Ylösnousemuksen jälkeen
24.3.2013
Arkkipiispa Paavalin ajatuksia Pääsiäisestä
5.4.2013
Ylösnousemuksen jälkeen
24.3.2013
Arkkipiispa Paavalin ajatuksia Pääsiäisestä
5.4.2013
Show all

Lintulan luostari uudisti kotisivunsa

Tervetuloa Lintulan luostarin uusille sivuille! Toivottavasti löydät etsimäsi. Sivut on suunnitellut teol.yo. Miika Immonen. Uutena asiana sivuilla aloittaa Viikon sana -palsta, jolla julkaistaan vaihdellen niin sisarten omia kirjoituksia kuin lyhyitä käännöskatkelmiakin. Pääsiäiskauden aloittaa katkelma Aleksander Menin pääsiäissaarnasta. Tulevilla viikoilla julkaistaan mm. arkkipiispa Paavalin ajatuksia pääsiäisestä.

Sivuilla on näkyvästi esillä pyhä Johannes Kronstadtilainen. Hänen elämäkertansa löytyy sivuilta jo nyt. Lisäksi sinne tullaan kokoamaan tietoa erityisesti pyhän Johanneksen yhteyksistä Suomeen ja Lintulan luostariin.

Kevään mittaan sivujen sisältöä uudistetaan.

Comments are closed.