Sähköinen postikortti

Joensuun ortodoksinen mieskuoro perinteisellä jouluvierailulla
21.12.2015
Sähköinen ristinkumartamiskortti
27.2.2016
Show all

Sähköinen postikortti

Kuva: Lintulan luostari

Lintulan luostari alkaa julkaista verkkosivuillaan kirkkovuoden kiertoon ja rukoukseen liittyviä sähköisiä postikortteja. Kortit kuvataan ja suunnitellaan Lintulan luostarissa. Ensimmäinen kortti julkaistiin suuren paaston alkaessa 8.2.2016. Sen teema liittyy paastoon ja paaston ajan elämäntapaan. Kortti on kuvattu Lintulan luostarin trapesassa. Tekstiksi on valittu katkelma pyhän Paisios Athosvuorelaisen opetuksista kirjasta Pyhän Vuoren vanhus Paisioksen opetuksia (suomentanut ja toimittanut nunna Kristoduli, Kirjapaja2004).

Kortin voi lähettää sähköpostin liitteenä ja sitä voi jakaa sosiaalisessa mediassa.

Kortti löytyy Lintulan luostarin kotisivuilta alla olevasta linkistä.

http://www.lintulanluostari.fi/?page_id=2375

Kortin myötä igumenia Mikaela ja sisaristo toivottavat kaikille siunattua suuren ja pyhän paaston aikaa.

 

Comments are closed.